Κρεβατοκάμαρα

 Home / Κρεβατοκάμαρα

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

Ο απόλυτα προσωπικός χώρος. Η εταιρεία ΚΟΚΚΟΡΗΣ, με την πολυετή εμπειρία στο χώρο του επίπλου, επιλέγει και κατασκευάζει για εσάς, μοντέρνες κρεβατοκάμαρες, με κλασσική γραμμή και το πιο σημαντικό? Καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Η συνεργασία μας με την εταιρεία Join, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη συλλογή σε σετ κρεβατοκάμαρας ή μεμονωμένα κομμάτια, με μοναδικό σχεδιασμό και ποιότητα.


Με τη σωστή επιλογή κρεβατιού και στρώματος, νιώθουμε ήρεμοι, άνετοι και ξεκούραστοι, βρισκόμενοι σε ένα δωμάτιο που αφιερώνουμε περίπου το ένα τρίτο του χρόνου μας. Τα κομοδίνα, οι συρταριέρες και τα υπόλοιπα προϊόντα που συμπληρώνουν την κρεβατοκάμαρα μας, πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένα και κατασκευασμένα, ώστε να ολοκληρώνουν την διακόσμηση του δωματίου και να μας διευκολύνουν χρηστικά. Στα περισσότερα κρεβάτια μας μπορεί να τοποθετηθεί αποθηκευτικός χώρος προσδίδοντας χρηστικότητα και λειτουργικότητα.

Η εταιρεία ''ΚΟΚΚΟΡΗΣ'' μέσα από μια διαδρομή εξήντα και πλέον ετών έχει καταφέρει να θέσει υψηλά standards ποιότητας και αισθητικής στη διαχρονική πολυτέλεια και στο πρωτοποριακό design...


Δείτε Περισσότερα

Επικοινωνία

  •   Ιερά Οδός 323
         Αιγάλεω
  •   210-5908290
  •   210-5909963
  • info@kokkoris.com.gr

 

Δίπλα στο Μετρό